Nysse linja-autopatteri

Nysse linja-autopatterit

Nysse linja-autopatterit on suunniteltu linja-autojen sisätilojen lämmittämiseen. Vesikeskuslämmitysjärjestelmässä lämmitystehoa luovuttava vesi siirretään putkistoa pitkin auton matkustustiloihin Nysse linja-autopatteriin (2-putkikonvektori). Lämmin vesi luovuttaa lämpötehonsa sisätiloihin ilmanvirtauksen ja osittain säteilyn avulla tasaisesti, miellyttävästi ja äänettömästi.

Nysse linja-autopatterit soveltuvat myös veneiden, erikoisajoneuvojen ja erilaisten huonetilojen lämmittämiseen, joissa käytetään vesilämmitysjärjestelmää. Pattereiden rakenteessa on kiinnitetty erityistä huomiota tehokkaaseen lämmönluovutukseen, selkeään ja toimivaan rakenteeseen sekä pelkistettyyn ulkonäköön.

Nysse linja-autopattereissa on alumiinilamellit, joihin kupariputket laajentuessaan ovat kiinnittyneet valmistusvaiheessa käytetyn suuren paineen ansiosta. Lämpöä luovuttavaa lamellirakennetta suojaa anodisoidusta alumiiniprofiilista valmistettu suojalevy. Sen ylä- ja alapuoli on rei’itetty muotoleikkaamalla lämmön kiertoa varten.

Nysse linja-autopatterin päädyt suojataan abs-muovista valmistetuilla päätylevyillä ja kiinnitys tapahtuu pp-muovista valmistetuilla patterikannakkeilla.

Nysse linja-autopatterin vakioväri on anodisoitu alumiini. Tilauksesta myös kaikki RAL-värikartan sävyt ovat valittavissa.

Nysse linja-autopatteri esite