Nysse-vesipatteri

Nysse-vesipatteri

Kupariputkella varustettuja Nysse-vesipattereita voidaan käyttää niin kylpyhuoneiden ja saunojen kuivaamiseen, kuin myös kuivien tilojen lämmittämiseen. Laajan malliston ansiosta patterien käyttö uusissa ja saneerattavissa tiloissa on vaivatonta.

Nysse-vesipatteria voidaan käyttää sekä käyttövesiverkostoissa että lämmitysverkostossa. Lämmitysverkostoissa käytettäessä on varmistettava, että verkostot ovat ns. suljettuja verkostoja, joissa hapen pääsy verkostoon on estetty.

Nysse-vesipatterit valmistetaan alumiinista ja kuparista. Lämpöä luovuttavaa alumiinilamellirakennetta suojaa alumiiniprofiilista ja levystä valmistettu etulevy. Liitäntämuhveina käytetään sinkkikadon kestävää messinkiä. Nysse-vesipatterin rakenteessa on kiinnitetty erityistä huomiota tehokkaaseen lämmönluovutukseen.

Nysse-vesipattereiden vakioväri on valkoinen RAL 9010. Tilauksesta myös kaikki RAL-värikartan sävyt ovat valittavissa. Radiaattori jauhemaalataan polyesterijauhemaalilla, joka kestää hyvin kulutusta ja on helppo pitää puhtaana.

Nysse-vesipatteriin on saatavilla lisävarusteena kuivaustanko.

Nysse-vesipatteri esite