Vesikiertoiset kylpyhuonepatterit

Formaterm M ja Nysse -vesipatterit – laadukkaat kylpyhuonepatterit kosteisiin tiloihin

Acalorin Formaterm M ja Nysse vesikiertoiset kylpyhuonepatterit ovat erityisesti kylpyhuoneissa, wc-tiloissa ja saunoissa käytettäviä pattereita, jotka soveltuvat hyvin käytettäviksi myös muissa tiloissa.  

Pelkistetyn tyylikkäät ja kestävää kotimaista laatua olevat patterit ovat asennettavissa kaikkiin vesikiertoisiin lämmitysjärjestelmiin – myös uudiskohteiden matalalämpöverkostoihin. 

Kylpyhuonepattereiden lisäksi saat meiltä myös tyylikkäät Formaterm T vesikiertoiset pyyhekuivaimet sekä Nysse linja-autopatterit.

Formaterm M

Formaterm M on modernin tyylikäs aaltomainen lämpöpatteri, joka soveltuu asennettavaksi kosteisiin tiloihin, kuten mm. kylpyhuoneisiin ja saunoihin. Patterin etupinta ja konvektio-osat ovat alumiinia ja virtausputkisto kuparia. Liitäntämuhveina käytetään sinkkikadon kestävää messinkiä ja päädyt valmistetaan polyasetaalimuovista – näin saadaan lämpöä hyvin kestävä ja kosteisiin tiloihin soveltuva laadukas kylpyhuonepatteri. 

Patterissa on helposti puhtaana pidettävä, kulutusta kestävä polyesterijauhemaalipinta. Patteria ja siihen soveltuvaa kuivaustankoa (lisävaruste) on saatavana useassa eri koossa.

Tekniset tiedot

Asennus: putkikytkentä R3/8, kytkentävaihtoehdot ovat joko FE tai K. Vesikiertoiset lämmitysjärjestelmät (myös käyttövesi).
Väri: vakioväri RAL 9010. Tilauksesta myös muut RAL-värikartan väri.
Korkeus: 200 – 800 mm
Leveys: 400 – 2400 mm
Veden virtausnopeus putkistossa: max. 0,5 m/s
Takuu: 5 vuotta. Takuuehdot.
CE-hyväksytty

Nysse

Nysse-vesipatteri soveltuu kosteiden tilojen lämmittämiseen ja kuivaamiseen. Tehokkuus, pelkistetty ulkonäkö ja kytkentöjen helppo muunneltavuus tekevät tästä vesikiertoisesta patterista erinomaisen myös muissa tiloissa käytettäväksi. 

Patterin rakenteessa on kiinnitetty erityistä huomiota tehokkaaseen lämmönluovutukseen ja kestävyyteen. Nysse-vesipatterit valmistetaan alumiinista ja kuparista, ja niiden lämpöä luovuttavaa alumiinilamellirakennetta suojaa alumiiniprofiilista ja levystä valmistettu etulevy. Liitäntämuhveina käytetään sinkkikadon kestävää messinkiä. Patterin pintaa suojaa kulutusta kestävä ja helposti puhtaana pidettävä polyesterijauhemaalipinta.

Nysse-vesipatteria sekä siihen soveltuvaa kuivaustankoa (lisävaruste) on saatavilla useassa eri koossa.

Tekniset tiedot

Asennus: putkikytkentä R3/8. Vesikiertoiset lämmitysjärjestelmät (myös käyttövesi)
Väri: vakioväri RAL 9010. Tilauksesta myös muut RAL-värikartan värit.
Korkeus: 165 – 1400 mm
Leveys: 255 – 2355 mm
Veden virtausnopeus putkistossa: max. 0,5 m/s
Takuu: 5 vuotta. Takuuehdot.
CE-hyväksytty

Formaterm M ja Nysse -patterit asennettavissa kaikkiin vesikiertoisiin lämmitysjärjestelmiin

Sekä Formaterm M että Nysse-vesipatteri soveltuvat asennettavaksi niin vesikeskus- ja käyttövesijärjestelmään kuin uudiskohteiden matalalämpöverkostoihin. Huomioithan kuitenkin, että vesikeskuslämmitykseen asennettaessa on verkoston oltava suljettu hapeton järjestelmä, jossa hapen pääsy verkostoon on kokonaan estetty.

Kaipaatko apua vesikiertoisen patterin valintaan?